Extensions

Welke methoden gebruik je voor het inzetten?

We zetten de haren in met nanoringen. Dat zijn kleine ringetjes aan de bovenkant van de extensions die we met een “kraaltje” met siliconen vastzetten.
Deze methode is de mooiste methode en tevens het veiligste voor je haar.
De ringetjes zijn zo klein dat je ze amper ziet en voelt (in tegenstelling tot microringen) en je hoeft niets aan je haren vast te maken met chemicalien of lijm (in tegenstelling tot wax).
Bovendien blijven de extensions beter zitten dan andere type extensions. Tenslotte hebben nanoringen als voordeel dat ze ook nog eens her te gebruiken zijn!

Zijn de extensions her te gebruiken?

Wij gebruiken een eigen lijn extensions, waarvan we de exclusieve importeur in Nederland zijn. Het is haar met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Welk merk extensions gebruik je?

Wij gebruiken een eigen lijn extensions, waarvan we de exclusieve importeur in Nederland zijn. Het is haar met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Hoe vaak kan ik de extensions hergebruiken?

Ten eerste ligt dat erg aan je eigen verzorging. Je kunt op deze pagina verzorgingstips lezen en het is belangrijk dat je die tips goed opvolgt.
Alleen op die manier houd je de extensions in topconditie. Verder hebben we twee lijnen; de Remy lijn en de Virgin lijn. Remy haar heeft meer verzorging nodig en heeft sneller de neiging om te klitten of wat droog te worden.
Remy haar kan over het algemeen 1 keer hergebruikt worden.
Vigin hair blijft langer mooi, heeft veel minder verzorging nodig, klit minder snel en blijft glanzender. Virgin hair kan afhankelijk van de verzorging 3-4 keer hergebruikt worden.

Hoe lang blijven de extensions ongeveer zitten?

De aanbevolen draagtijd is 8-10 weken. Daarna zullen de extensions door het meegroeien met je eigen haar naar beneden zakken en is het tijd om ze omhoog te laten plaatsen of te vervangen. We plaatsen ze graag omhoog voor je. Daarvoor halen we ze eerst (indien mogelijk per rijtje) uit, kammen we je eigen haar en controleren we de groei en gezondheid van je eigen haar en hoofdhuid. We werken je dode punten bij en vervolgens plaatsen we de extensions weer terug.

Zijn extensions schadelijk voor je haar?

Nee, nanoring extensions zijn niet schadelijk voor je haar. Er wordt niets aan je eigen haar gelijmd en er wordt niet met chemicaliën of met hitte gewerkt. Het enige wat we doen is een plukje aan je eigen haar vastmaken. Dat doen we met een siloconen ringetje wat je eigen haar goed beschermd. We hebben juist veel goede ervaringen bij dames die extensions dragen dat hun eigen haar langer en voller wordt doordat de extensions wat gewicht aan de haren laten hangen waardoor het eigen haar gezonder wordt.

Hebben jullie ook extensions met krullen?

Nee, met krullen hebben we geen goede ervaringen. Deze blijven over het algemeen niet goed zitten bij extensions, daarom hebben we zelf geen extensions met krullen in ons assortiment. Wel is het zo dat onze eigen extensions van zichzelf lichte slag krijgen na de eerste keer wassen.

Is het wel echt haar?

Ja, het is 100% echt menselijk haar. Alle varianten zijn remy gesorteerd wat wil zeggen dat de schubben dezelfde kant op staan. Luxury Gold is zelfs allemaal afkomstig van dezelfde donor en (chemisch) onbehandeld tijdens de gehele levensduur. Dat wil zeggen dat het tijdens het leven nooit geverfd is of andere chemische behandelingen gehad heeft. Daardoor is het van betere en zachtere kwaliteit.

Kan ik de extensions ook verven?

De extensions en je eigen haar kunnen geverfd worden zolang er geen waterstofperoxide of ammoniak in de verf zit. zilvershampoo kun je verdunt gebruiken om het doorschieten van de kleur te voorkomen. Wees ervan bewust dat haarverf en zilver shampoo de kwaliteit van het haar niet ten goede komt en dus droger kan worden. de garantie op de extensions vervalt na gebruik van verf en kleurshampoos.

Ik ben zwanger, kan ik dan wel extensions laten plaatsen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Tijdens de zwangerschap houden de meeste vrouwen juist extra veel haar vast, waardoor je waarschijnlijk nauwelijks extensions verliest. De haren die u 9 maanden lang niet verliest vallen pas uit na de bevalling of wanneer je stopt met borstvoeding geven. deze periode van haaruitval duurt gemiddeld 9-12 maanden.

Ik gebruik medicijnen, is dat een probleem in combinatie met hairextensions?

Heeft je medicatie invloed op de uitval van je haar, of is dit een mogelijke bijwerking? Dan willen we je aanraden om eerst even contact op te nemen met je huisarts. Als die geen bezwaar ziet, dan zetten we graag extensions voor je in. Vanzelfsprekend kunnen we geen inzetgarantie geven in dat geval, want bij sommige medicijnen krijg je te maken met behoorlijke haaruitval van je eigen haar. Denk hierbij aan antidepressiva, chemotherapie, Etc Etc..

Hoeveel extensions heb ik ongeveer nodig?

Het aantal extensions wat je nodig hebt is afhankelijk van de dikte van je haar en van de vraag of je alleen meer volume wilt hebben of een echte haarverlenging. Gemiddeld gesproken kun je van de volgende aantallen uitgaan:

Bij volumebehandeling moet je rekenen op ongeveer 50 tot 100 stuks.

Bij een volledige haarverlenging moet je van het volgende uitgaan:
Bij dun en weinig haar: 100 tot 150 plukken
Bij gemiddeld haar: 125 tot 175 plukken
Bij dik en veel haar: vanaf 175 plukken

Van Ordinary Gold heb je gemiddeld 25 tot 50 plukjes meer nodig dan van Luxury Gold.

Ik heb heel erg dun haar, wat doen hairextensions voor mijn haar?

Dun haar? Nou juist heel erg veel! Dun haar is nou juist waar deze techniek gespecialiseerd in is. Je eigen haar breekt niet van af van onze nano techniek en je haar wordt juist beschermd, doordat het veilig tussen de extensions zit en zo minder aan wrijving en andere factoren komt bloot te staan. In veel gevallen zal je eigen haar er dus juist beter van worden. Verder heb je als voordeel dat je maar weinig extensions nodig hebt (en dus minder geld dan iemand met dik haar hoeft uit te geven) om tot een goed resultaat te komen!

Welk merk hairextensions gebruiken jullie?

Wij gebruiken twee eigen merken hairextensions die alleen bij extenionszetten en haar partners verkrijgbaar zijn. Deze haren hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Luxury Gold is zelfs van betere kwaliteit dan Great hair, wat gemiddeld € 8,- tot € 9,- per plukje kost in andere salons en het virgin hair bij ons € 2,- tot € 3,-. per plukje. Ordinary Gold haar is qua kwaliteit vergelijkbaar met euro Socap, alleen is Ordinary Gold wederom een stuk goedkoper dan euro Socap.

Wat is het verschil tussen Ordinary Gold en Luxury Gold?

Ordinary Gold is onze lijn met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Je moet je goed realiseren dat deze extensions wel erg veel verzorging nodig hebben en daar moet je dus ook veel tijd aan besteden. Als je het haar niet goed verzorgd gaat het klitten of droog er uit zien en voelen. Ordinary Gold is prima geschikt om 1 keer te gebruiken. Deze kwaliteit wordt vooral gekozen door dames met kroes of erg droog haar. Het haar is stijl, maar na het douchen komt er slag en pluis in. Deze slag en pluis zul je er dus zelf uit moeten stijlen en hoort dus bij de kwaliteit en structuur van het haar. Uiteraard moet je het haar behandelen met de juiste producten.

Daarnaast hebben we een lijn van Russische kwaliteit, Luxury Gold. Dat is haar van de allerbeste kwaliteit, afkomstig van één donor en nooit chemisch behandeld, voordat het haar in onze fabriek is geweest. Dit haar heeft een makkelijkere verzorging en blijft langer mooi, glanzend en klitvrij. Je zult begrijpen dat deze lijn iets duurder is dan Ordinary Gold.

Om de kwaliteit van Luxury Gold mooi te houden raden wij onze eigen producten aan. Wij hebben een duurzaam onderzoek gedaan en de producten die wij nu verkopen zijn uiterst in prijs/kwaliteit  verhouding, waardoor je de extensions langer mooi houdt en dus ook nog eens goedkoper uit bent op lange termijn. Er zijn slechts enkele die Luxury Gold haar maar 1 keer gebruiken. De meeste van onze klanten gebruiken een enkele set gemiddeld 6 maanden tot 1 jaar Er  zij natuurlijk ook uitzonderingen van meiden die wel 2 jaar met een enkele set doen. Zij zetten hun extensions wel iedere 8-10 weken omhoog.

Wat is het verschil tussen single drawn en double drawn?

Single drawn is aan de bovenkant dikker en loopt dun uit aan de onderkant. Ons Remy hair van het merk Ordinary Gold is single drawn.

Double drawn is aan de bovenkant vol en dik net zoals de onderkant, daardoor lijkt dit haar dikker en heb je er vaak ook minder plukjes van nodig. Ons Virgin hair van het merk Luxury Gold is dubbel drawn.

Als je een volle bos haar, of volume behandeling wilt hebben kiezen voor onze Virgin double drawn hairextensions. Virgin Hair hebben we in 30,40,50 en zelfs 60 cm!

Kan ik ook mijn eigen meegebrachte extensions laten inzetten?

Ja, dat kan. De prijs daarvoor ligt op € 1,00 per pluk om ze in te laten zetten. Let wel op dat wij de kwaliteit extensions niet kunnen garanderen. Het zelf meebrengen van  extensions is dus op eigen risico.

Kan ik de extensions er zelf uithalen?

Jazeker! , maar wel met een kleine kanttekening. Je kunt de extensions thuis verwijderen, maar wel pas na duidelijke instructies die je van ons hebt gekregen. Je moet bijvoorbeeld het kraaltje opendrukken en iets naar boven schuiven, zonder het ringetje te breken. Alleen dan krijg je het nano ringetje eruit zonder ook maar één enkele haar te breken. We raden je aan  om dit door iemand anders te laten doen die goed zicht heeft op jouw eigen haar en de extensions. het is belangrijk dat wanneer je op de nano ring drukt er geen enkele eigen haar tussen de tang en het kraaltje (anders breekt het haartje of de haren af) zit. De eerste keer dat je extensions uitgehaald worden kun je dit wel het beste bij ons in de salon laten doen. De eerste keer dat je de extensions uit laat halen is erg belangrijk voor ons. Bij het uithalen kunnen wij zien welke kant van je hoofd en dus ook je haar meer belast dan de andere kant, dat kan zijn omdat je bijvoorbeeld altijd op je linkerzij slaapt  (dat doen de meeste vrouwen en dan schijn je wetenschappelijk bewezen ook nog eens meer calorieën t verbanden omdat je maag op een bepaalde manier op je mild ligt) of omdat je vaak een vlecht of staart op een bepaalde manier draagt, je haar kleurt/blondeert of hormoonschommelingen hebt. Ook is het voor ons (en waarschijnlijk ook voor jou) interessant om bij te houden hoe je haar groeit. Of er haarbreukjes zijn, dode punten, weinig of juist veel uitgevallen haren en “last but not least” hoe jouw hoofdhuid, haarwortels en bestaande haren hebben gereageerd op de extensions.