Na de Behandeling

Moet ik wennen als ik voor het eerst met extensions ga slapen?

Ja, de eerste paar nachten zal het wel even wennen zijn, maar na een paar nachten voel je het niet meer.

Blijf ik ze voelen?

De eerste paar dagen zul je de extensions zeker voelen, maar na verloop van tijd zou dat echt minder moeten zijn. Voel je ze na een week echt nog (storend) zitten, neem dan even contact op.

Mijn hoofdhuid wordt rood en jeukt, hoe komt dat?

Het kan dat je een allergische reactie hebt op de hairextensions. Je kunt bijvoorbeeld een nikkel-allergie hebben of allergisch zijn voor de haarverf waarmee het haar behandeld is. Het is ook mogelijk dat je een latex allergie hebt. Allergieen kunnen ook pas na verloop van tijd blijken. Neem in elk geval even contact met ons op zodat we kunnen kijken wat er aan de hand is.

Is het normaal dat er extensions loslaten?

Iedere dag verlies je 100 eigen haren, dus ook haren waar een plukje extensions aan vast hangen. Als je teveel haren verliest kan het plukje zijn houvast verliezen en daarvoor loslaten. Het is normaal dat er na verloop van tijd ongeveer 5% tot 10% van de extensions loslaten, daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Wat voor garantie geven jullie op de hairextensions?

Wij geven inzetgarantie; dat wil zeggen dat we alle extensions die er in de eerste maand uit komen vallen kosteloos weer terugplaatsen voor je. Het is voor ons onmogelijk om te controleren of je je extensions goed verzorgd en extensions zijn wel verzorgingsproducten. Daarom kunnen we geen andere garantie geven op de haren. Ben je toch niet tevreden, neem dan even contact op en we zoeken naar een passende oplossing; wel willen we van te voren opmerken dat geld terug nooit de passende oplossing is.

Hoe lang geven jullie garantie op de extensions?

We geven een maand inzetgarantie, dat wil zeggen dat alles wat er in de eerste maand uitvalt door ons kosteloos terug geplaast wordt.

Wat als ik nou toch niet echt tevreden ben?

Natuurlijk willen we graag tevreden klanten en gelukkig lukt dat ook in bijna alle gevallen. Ben je toch ergens ontevreden over, neem dan even contact met ons op; we proberen een passende oplossing te verzinnen. We willen wel alvast aangeven dat geld terug nooit de passende oplossing is. Het is voor ons immers onmogelijk om te controleren hoe je je extensions verzorgd hebt.

Mijn haar is best droog geworden na verloop van tijd, hoe komt dat?

Over het algemeen komt dit door hoe je je extensions verzorgd. Gebruik je een goede conditioner, haarmasker en serum? Neem anders even contact met ons op voor tips!

De extensions zijn helemaal in de klit, hoe kan dat?

Het kan verschillende oorzaken hebben, belangrijker is hoe je die er weer uit krijgt; probeer een goede conditioner een tijdje in te laten werken en daarna voorzichtig de klitten eruit te kammen.

Raak ik lengte kwijt bij het omhoog zetten?

Ja, helaas! Het is niet anders! Maar iedere keer wanneer je de extensions omhoog plaatst zul je wat lengte kwijt raken! Dat heeft twee redenen; allereerst slijt je haar na verloop van de tijd aan de onderkant. Om je coupe mooi te houden zullen we er dus voor zorgen dat de versleten puntjes verwijderd worden. Maar daarnaast zul je ook lengte verliezen omdat we naderhand alles weer exact mooi in model knippen. Omdat het dan recht en in model moet worden gemaakt zul je als lengte de lengte van de kortste plukken moeten aanhouden. Om deze reden zul je bij iedere keer omhoog plaatsen helaas een stukje lengte moeten missen. Dit is niet te voorkomen als je het haar mooi en netjes in model wilt krijgen!